HELLSEED: Chapter 1 DEMO Gameplay (New Horror Game 2020) | Malaysia | (FarydCupid)

8 Просмотры
Издатель
Thanks For Watching guys!

SUPPORT ME:
Jangan lupa tekan Subscribe Button and tekan Bell Icon supaya tidak terlepas Next Episode atau video baru ya :D

Help me share this video to others :)
▶[ ROAD TO 15K SUBSCRIBER GENG!]◀

Note: Hello Geng! Rindu tak nak tengok saya main game hantu? So game ni berkisahkan tentang seorang detektif yang sedang menyiasat sebuah rumah milik Dr. Santis. Dikhabarkan ada sesuatu aneh atau misteri diruangan bawah tanah rumah tu. And kalau korang suka gameplay demo game HellSeed Chapter 1 ni and nak sambungan full gameplay nanti boleh comment. Loveyou Geng!

Follow my Instagram for daily update:
???? INSTAGRAM ► farydcupid /

#GamingMalaysia #HellSeed #HellSeedGameplay #Horrorgames #GamingChannel #FarydCupid #MalaysiaYoutuber #StayAtHome
Категория
Приключения онлайн
Комментариев нет.
Яндекс.Метрика