Wajib pergi! View point tercantik Pulau Kapas, Terengganu! Trekking ke Bukit Singa

2 Просмотры
Издатель
Trekking ke Bukit Singa dan view di sini Masha'Allah, memang sangat menakjubkan! Sampai rasa goosebump dan speechless tengok view secantik ni. Video kali ni tak edit sangat sebab nak bagi korang tengok situasi sebenar sewaktu di sana.
.
Road to 100k SUBSCRIBERS. Subscribe ya guys! Terima kasih!
.
.
Timestamp :
00:00 - Teaser & Intro
03:12 - Meredah pantai berbatu
06:09 - Formasi batu-batuan unik
08:40 - Tiba di Bukit Singa dan view tercantik
12:46 - Balik ke campsite
14:56 - Kecantikan Pulau Kapas & balik ke darat
17:46 - Orang baik hati tumpangkan
.
.
Jom tengok online store brand yang baru aku tubuhkan untuk para EXPLORER semua iaitu MANABRO :
.
FOLLOW ME!
Facebook Page :
Instagram :
Telegram :
.
For enquiry / collaboration / invitation , please visit :

.
.
.
Hi! Nama aku Amir Arsad dan aku adalah seorang Travel Vlogger dan aku bangga sebagai Anak Malaysia! Terima kasih lagi sekali kerana sudi menonton dan jangan lupa untuk tekan butang SUBSCRIBE untuk explore dunia ini bersama-sama!
.
Amir Arsad | Malaysia | Traveller | Backpacker | Travel Vlogger
.
.
.
#Terengganu #Travel #Malaysia
Категория
комедии онлайн
Комментариев нет.
Яндекс.Метрика